Podaljševanje trepalnic je izjemen postopek s katerim bodo vaše trepalnice vedno popolne, brez nanašanja maskare.

Da so vaše trepalnice brezhibne, včasih ni dovolj, da jih prekrijete z maskaro, pač pa se morate vedno tudi prepričati, da zaradi maskare niso zlepljene in da na njih ni grudic maskare. Ličenje vedno vzame nekaj časa, barva se lahko razmaže in tako dalje.

nanašanje maskare

 

 

 

 

 

 

Izbira maskare je prav tako pomembna kot sama aplikacija. Najdražja maskara ne zagotavlja, da bodo vaše trepalnice videti popolne, zato bodite pozorni na učinek, ki ga zagotavljajo. Če so vaše trepalnice kratke, izberite maskaro, ki jih bo podaljšala, in če so redke, potem potrebujete maskaro, ki poveča volumen.

Če uporabljate črno masko že od nekdaj, razmislite o drugih barvah, ki naredijo vaše trepalnice bolj izstopajoče. Barva oči je ključnega pomena pri izbiri barve maskare. Če so oči zelene, izberite vijolično ali zeleno, če so modre ali sive, poudarite rjave ali modre veke, če pa imate rjave oči, bo modra, zelena ali rjava maskara odlična.

Da bi vaše oči postale večje, zavijte trepalnice z mehanskim ali električnim kodralnikom pred nanosom maskare. Električni kodralniki so zasnovani za hitrejše in trajnejše zvijanje trepalnic pod vplivom toplote. Enak učinek lahko dosežete, če je mehanski ovoj pred uporabo rahlo ogret.

trepalnice z maskaro

 

 

 

 

 

 

Pri uporabi maskare je najpomembnejše, da ne pretiravate. Z nekaj spretnimi potezami nanesete samo eno plast maskare. Če niste zadovoljni, nanesite drugi sloj šele, ko se prvi posuši. Ne pozabite na kratke dlake na vogalih oči, in če niste sposobni nanesti maskare na spodnje trepalnice, jih potemnite z ustrezno senco.

Svojih trepalnic ne poskušajte razdeliti s prsti, ampak uporabite poseben glavnik ali suho ščetko. Na ta način boste odstranili tudi grude, tako da bodo vaše trepalnice brezhibne

Vsemu temu pa se lahko izognete če se odločite za podaljševanje trepalnic

Z naraščajočim zanimanjem za podaljševanje trepalnic je proces aplikacije postal tako napreden, da je videz zdaj popolnoma prilagodljiv. Ob vašem posvetovanju s specialistko za podaljševanje trepalnic lahko obliko vaših želenih trepalnic popolnoma prilagodite – polne, super-dolge, naravne in tako naprej – in ona vam bo pomagal pri oblikovanju vaših sanjskih trepalnic.

slika podaljševanje trepalnic

 

 

 

 

 

 

»Danes obstaja več različnih tekstur za podaljševanje trepalnic,« pojasnjujejo v Beautyspotstudio.com , strokovnjaki za permanentne trepalnice. “Lahko izberete podaljške iz umetnih vlaken, ki so prožni in lahki. Ali, ultra-svilene trepalnice, ki so izjemno mehke na otip, vendar ustvarjajo bolj dramatičen videz kot sintetična vlakna. Za stranke, ki gredo za bolj naraven videz, jim svetujejo, da zahtevajo 80-90 dlačic na oko, odvisno od velikosti vek.

Več lahko nsvetov lahko najdete v kozmetičnem salonu Beauty Spot Domžale na ulici nikola tesla 15 v Domžalah, lokacija objavljena tudi na: Forsquare. Brownbook, Spoke.com,  WeGo,  CityMap, Linkedin , weebly,