Vaši pancarji so lahko popolnoma uliti, vaše smuči so lahko sveže nastavljene, vaša oprava pa Gore-Tex od glave do pet, vendar se sprijaznimo s tem, če se vaša smučarska očala začnejo meglidi na velik “Powder” dan ali pa vas vaše leče silijo da ste zaslepljeni pod sončnim nebom, potem nimate dobrega dne. In če smo iskreni, vsi želimo, da naša očala tudi dobro izgledajo. Iz leč očal, ki spremenijo barvo ob kliku na gumb do privlačnih sodelovanj, je tukaj šest očal, ki so se med ostalimi razlikovala.

Smith I / O Mag

Novi Smith I / O Mag ima magnetno lečo na brezkončnem okvirju. Lahko verjamete da sta odobrena iz strani Elene Hight in Austin Smitha.

Očala I / O do že dolgo v liniji Smith in njihov sistem hitro zamenljih leč je utrl pot za številne druge proizvajalce smučarskuh očal v celotni industriji. Toda stvari so zdaj še lažje z uvedbo I / O Mag, ki ima osem magnetnih kontaktnih točk na brezkončni šasiji. Povežite se s Smithovo že priznano tehnologijo ChromaPop in verjemite, da bodo ta očala zdržala v vseh pogojih.

Oakley Prizm React

Poslovite se od več leč. Oakleyov novi Prizm React ima eno lečo, ki se lahko premika med tremi ločenimi odtenki.

Seveda, Oakleyova zbirka Harmony Fade, je bila vroča tema razprave med olimpijskimi igrami, vendar morda nobena druga očala niso požela večje pozornosti v Colorado Convention Center kot Oakley’s Prizm React. Spreminjanje leč sedaj postane tako enostavno kot pritisk na gumb, ker vam pravzaprav ni potrebno, da bi dejansko spremenili leče. Tako je, s preprostim pritiskom na gumb, ki se nahaja na strani okvirja, Prizm React lahko preklopi med tremi ločenimi barvami (svetla, srednja ali temna), kar pomeni, da lahko končno pustite vse te dodatne leče doma, namesto slabe volje ko spoznate, da ste jih pustili v avtu. Vsa smučarska očala na koala.si 

Dragon PXV

Želite klasičen videz cilindričnih smučarskih očal, vendar želite periferni videz sferične leče? Dragon ima za vas rešitev.

Ali uživate v celotnem vidnem polju s sferičnimi lečami, vendar imate raje tradicionalni slog cilindričnih očal? No, ne iščšite dlje od Dragonovega novega PXV. Zahvaljujoč torične oblike leče, so ta očala opremljena z ne-simetrično krivuljo osnove, ki jim omogoča, da sedijo bližje in se oklepajo blišje vašega obraza, kar vodi do širšega vidnega polja. To je edinstven – in zelo estetsko prijeten – paket, ki ponuja boljšo izkušnjo gledanja kot nekoč priljubljene cilindrična smučarska očala.

Spy Ace EC

Zahvaljujoč odstranljivim in polnilnim litijevim baterijskim kompletom, lahko Ace EC spremeni svojo barvo ob pritisku na gumb.

Spy se še naprej nahaja na čelu tehnologij smučarskih očal, nova Ace EC pa so morda njihov največji vrhunski dosežek do sedaj. Z odstranljivim akumulatorjem, ki se nahaja na traku, lahko Ace EC spremeni svojo barvo ob pritisku na gumb. Preprosto se ga dotaknite in objektiv se bo premaknil med tremi načini barvanja (lahka, srednja in temna), kar pomeni, da ste pripravljeni na kakršnekoli pogoje, ki jih mati narava položi na vašo pot. In kaj se zgodi, ko litijeva baterija porabi energijo? Samo napolnite jo preko mikro-USB povezave in spet ste pripravljeni.

VonZipperj Halldor Collection

Podobno kot Halldor, kolekcija Halldor VonZipper nudi raznolikost sloga, ki zadovolji vse in vsakogar.

Če ste namenili pozornost namenili anketi Riders 19, potem dobro veste, da je Halldor imel (še eno) veliko leto. Po prejemu več priznanj – za segment Moški video leta kot tudi za Izbira bralcev – ni presenečenje, zakaj mu VonZipper daje še več očal v podpis za prihodnjo sezono. Ponudba sferičnih, brez okvirjev in cilindričnih opcij je kolekcija Halldor podobna samemu človeku: množični užitek.

Giro Axis

V glavnem  že priznana na rolkarski sceni, Lucas Beaufort in njegove podpisane kreacije še naprej prehajajo v svet snowboarda, zahvaljujoč ljudem na Giru. Več o smučarskih očalih, smučarskih čevljih in ostali športni opremi, si lahko pogledate na koala.si.

Giro Axis so se izkazala kot ugledna očala, ko je lani zapadel prvi sneg, zdaj pa je še bolje videti, zahvaljujoč sodelovanju s francoskim umetnikom Lucasom Beaufortom. Tako kot veliko stvari na deskanju, veliko dolgujemo našim vplivom na rolkanje, kar je še ena dobrodošla pridobitev. Že vrsto let je Lucas s svojim brezčasnim delom privabil številne fotografe s skateboarding scene in revij in smo navdušeni ko se pojavljajo še na snegu.