Kaj je Parallel Profits in Kako Vzpostaviti Lastno nSearch Engine Marketing Agencijo?

Aiden in Steve sta že okoli desetletja sodelovali v Search Engine Marketingu. Njihova dejavnost v Cape Coralu, na Floridi, prinaša okoli $ 300k na leto v prodaji, s stopnjo dobička približno 80%. To je približno enako, kot bi lahko dobil dobro optimiziran račun za 1MM zasebni račun.

Medtem ko gradnja podjetja s poudarkom na SEM morda ne bo najbolj zanimiva stvar na svetu, je odlična stvar v tem podjetju, kako se približujejo SEM. Z veseljem vam bom posredoval podatke o tem, kako sta ta dva guruja vzpostavila njuno lastno search engine marketing agencijo.

Če želite začeti, morate preveriti neverjeten program imenovan Parallel Profits. Ta program temelji na zelo dobro izvedenem modelu in se je pojavil na trgu pred približno 9 leti. Pridobivanje $ 100k v dobičku letno iz poslovnega sektorja SEM zahteva le peščico dobrih strank in ta program vas točno tega tudi nauči. Zdaj Aiden in Steve poskušata uresničiti to strategijo, kako zaslužiti in vzdrževati stranke na naslednjo stopnjo.

Več informacij lahko dobite na njihovi uradni Facebook strani: https://www.facebook.com/SEM-and-PPC-Profits-316588962263550, na njihovem Twitter profilu: https://twitter.com/parallelprofit, ali na njihovem Google plus profilu: https://sites.google.com/view/theparallelprofits-com/home

Kaj Vse Vsebuje Parallel Profits?

Preden se premaknemo predaleč z možnostmi vzporednega dobička, lahko določimo, kaj je dejansko to podjetje. V bistvu je vzporedni dobiček sistem, ki uči poslovne modele za uspešna in rastoča podjetja. To je eden od najhitrejših načinov za današnja podjetja, da ustvarijo polni delovni čas, medtem ko delajo iz svojega doma. Odlična stvar v tem procesu je, da potrebujete le okoli 7 prodaj, če želite zaslužiti to pomembno letno stopnjo dohodka 100.000 dolarjev.

Poslovni model vzporednih dobičkov se osredotoča na prodajo preprostih storitev lokalnim podjetjem, s tremi glavnimi preobrati, zaradi katerih je ta zagon in izdelek edinstven v primerjavi s tistim, kar je kdo storil prej. Ljudje, ki sledijo usposabljanju v tem modelu, bodo lahko delali skupaj kot del franšize z vzporednim dobičkom (torej ime), kar pomeni, da jim ni treba skrbeti za stvari, kot so ustvarjanje spletne strani, blagovne znamke ali domene ime. Prav tako ne bo treba skrbeti, da bi prišli do marketinškega gradiva in pisanja. Vse je že nastavljeno in pripravljeno iti, ko se prijavite.

Druga odlična stvar v zvezi z vzporednim dobičkom je, da ko zaščitite lokalna podjetja kot stranke, vam ni treba opravljati ali oddajati storitev, ki jih ponujate tem organizacijam, ker bo že vzpostavljena polna skupina ljudi, ki bodo delo v vašem imenu, kar odpravlja potrebo po strokovnem znanju ali izkušnjah.

Zahvaljujoč edinstveni strategiji zajetja strank in prednosti partnerstva z vzporednimi dobički, ljudje, ki delajo s podjetjem, sploh ne bi smeli imeti osebnih interakcij s strankami. Ti preprosti bonusi odstranjujejo tipične zapore, s katerimi se ljudje pogosto srečujejo, ko poskušajo ustvariti podjetje iz nič, kar povečuje možnosti za uspeh.

Seveda, čeprav je model izjemno enostaven za uporabo, izdelek prav tako nudi popolno usposabljanje za vaš novi poslovni model, tako da lahko popolnoma “pojdite sami”, če želite. Več si lahko preberete tudi tukaj: https://www.reddit.com/r/parallelprofits/comments/a5t3mj/can_you_legally_piggyback_your_way_to_100kyear/, tukaj: https://twitter.com/gfkamerica/status/1063117872073981952 in tukaj: https://www.facebook.com/gfkamerica

Preberite celoten pregled in spoznanja o Aidan Booth in Steve Clayton je seveda o tem, kako vzporedno dobiček s trženjem iskalnikov.

Več informacij lahko najdete tukaj: